Sobre nosaltres

Sobre nosotros
Personalitzi les seves imatges
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
En Rotulos Azuaga ens dediquem, des de l'any 1977, a la retolació, impressió digital i disseny gràfic per a professionals i particulars. Li oferim fabricació, disseny i col·locació de qualsevol tipus de rètol que es precisi, ja sigui un rètol senzill, o bé un rètol complex, en lletra corpòria, neó, pixels, amb il·luminació, .... fins i tot personalitzat a les seves necessitats i perspectives professionals.

Si vol començar amb el seu negoci i no té clar que logotip ho definiria millor, li assessorem en el disseny del mateix. Realitzem impressió digital, ja sigui a format petit o gran sobre qualsevol material, vinil, paper, lona, llenç,....

Retolem qualsevol tipus de vehicle, ja sigui en vinil o impressió digital, només ha de dir-nos que vehicle té i enviar-nos el seu logotip i les seves dades, i nosaltres li farem arribar una proposta de retolació.

Si ens aporta una fotografia i la vol realitzar a gran grandària, nosaltres li oferim la possibilitat de poder-ho dur a terme, ja sigui sobre un suport rígid, un fotomural que cobreixi una paret, un llenç, etc... O enviï'ns diverses fotogtrafias i li fem un fotomontaje amb elles.

En Rotulos Azuaga, estem a la seva sencera disposició per a qualsevol dubte o consulta que precisi i intentarem donar-li sempre una solució satisfactòria a les seves consultes. Moltes gràcies per la seva atenció, i esperem les seves consultes.
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Rètols Azuaga SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Calle Moreres 77, 08820, El Prat de Llobregat, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Rètols Azuaga SCP.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Rètols Azuaga SCP.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: rotulosazuaga@yahoo.es.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat